Thursday, August 6, 2009

PEMBERITAHUAN


Setelah smkttj kehilangan En Abduh dan En fadzli bulan lepas, kini
smkttj akan terpaksa melepaskan pula
PN MASITA(gpk1) dan CIK HJH SITI ASIAH(gpk koko)
yang telah dipindahkan ke sekolah lain
berkuatkuasa serta merta.

CIK SITI ASIAH akan ke SMK Dato' Haji Mohd Redza sebagai GPK HEM
dan
PN MASITA akan ke SMK Seremban Jaya 2 sebagai GPK1

*****selamat berpisah*****

(mereka akan ada di smkttj sampai hari Isnin 10 Ogos)

9 ulasan:

Anonymous said...

mengapa berlaku secara mengejut???

Anonymous said...

kesian smkttj dan pengetua. 2 orang kuat pergi serentak

FADHIL said...

cikgu asiah best lar...nape pindah skolah????

Hadhinah said...

isk3.. sedyhnyer.. ckg jgn larh pegi..

ex-jaafarian said...

assalamualaikum cikgu. saya ade dgr cerita kenpe cikgu n cikgu asiah pindah. tapi saya nk tanye sndri. kenapa? n lepas ni sape nak update blog? maaf saya tanya agak direct.

pn masita said...

pertukaran saya adalah kerana keperluan tugas. cerita lain yg awak dengar tu adalah cakap2 orang aje agaknya ....blog smkttj akan diuruskan oleh cikgu lain dari psssmkttj

hana sharif said...

what???
why??
mcm xcaye jer...
all of these teachers are the best teachers in smkttj...
i knew it...

hana sharif said...

i think somebody maybe jealous with person which both of them are too closed...singkat sgt pemikiran insan itu....
i knew all the teachers whose are teaching at smkttj are the best teachers...

kawan menangis di smkttj said...

semoga Pn Masita dan Cik Siti berbahagia di sekolah baru. Benih yg baik jatuh ke laut jadi pulau, jatuh ke darat jadi gunung. Tapi kalau tak jatuh jadi planet.......cayalah kak..

Wowzio Panoramic Slideshow